• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Educatieve loopwagen - avontuur op het platteland

1 / 2
€89,95
Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen dat zich op het platteland afspeelt en veel functies heeft. Een interactief stuk speelgoed dat jouw kindje de kans geeft zich te ontwikkelen.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Educatieve loopwagen - avontuur op het platteland

Educatieve loopwagen - avontuur op het platteland

Een leuke, kleurrijke en interactieve loopwagen dat zich op het platteland afspeelt en veel functies heeft. Een interactief stuk speelgoed dat jouw kindje de kans geeft zich te ontwikkelen. De speciaal ontworpen loopwagen maakt het gemakkelijk voor jouw kind om te leren lopen. Het is zo ontworpen dat het kind stabiel en comfortabel kan bewegen terwijl jij toezicht houdt. Als jouw kleintje moe is van het lopen, dan vindt jouw kind veel interessante spellen die hem/haar motiveren om door te gaan met dit speelgoed.

 

Het voorpaneel bevat:

gedraaid element bovenaan de ene kant van de maan en aan de andere kant van de zon
Een puzzel samengesteld uit twee elementen
roterende cirkel (windmolen)
een labyrint van gekleurde kralen op een metalen staaf
verschuiven met drie bewegende dieren paard, koe en hond
Aan beide zijden van het speelgoed zijn extra attracties toegevoegd. Aan de ene kant versnellingswielen en aan de andere kant drie bewegende delen. Elk element in een andere vorm en met een ander beeld, zodat het kind het kan onderscheiden. Als je beweegt, begint het element te draaien.

Een plank is aan de achterkant van het speelgoed bevestigd, dat ook kan worden gebruikt om ander speelgoed mee te dragen.

Speelgoed in natuurlijke kleur met rode zijden en afdrukken typisch van het platteland. Hier vindt je boerderijdieren, een schuur, een insect of een windmolen.

Het geheel is gemaakt van gelakt hout, dat is natuurlijk materiaal, warm en prettig om aan te raken en daarnaast zeer duurzaam.

Leeftijd: 16m +

Afmetingen: 34 x 32 x 45,5 cm

 

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen