• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Educatieve houten loopwagen 6 in 1 met rem

€149,95
Help je kind met zijn of haar ontwikkeling op een leuke, speelse en leerzame manier met de geweldige 6 in 1 educatieve houten loopwagen - Sandy's! Shop hem nu!
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Educatieve houten loopwagen 6 in 1 met rem

Educatieve houten loopwagen 6 in 1 met rem

Deze interactieve loopwagen is leuk en leerzaam in één. Hij trekt de aandacht van je kindje door zijn vrolijke kleuren en aan alle kanten is er iets om te doen en te ontdekken. De houten loopwagen is zo ontworpen dat hij in elke fase interessant en leuk blijft. Je kindje ontwikkeld zich heel snel, daardoor is het belangrijk dat speelgoed een leuke en interessante uitdaging is en blijft. Deze interactieve loopwagen heeft altijd een leuke en interessante uitdaging voor je kindje. Daarbij helpt en oefent hij op een ongedwongen en speelse manier je kindje bij zijn ontwikkeling.

 

Leerzaam en leuk

Zoals hierboven al beschreven is helpt en oefent deze houten loopwagen bij de ontwikkeling van je kindje. Denk hierbij aan zijn of haar verstandelijke ontwikkeling, grove en fijne motoriek, zintuigen (horen, zien, voelen).

 

Iets te ontdekken, spelen en leren aan alle kanten!

  1. Loopwagen met rem. Helpt je kindje te leren staan, bij zijn eerste voorzichtige stapjes en uiteindelijk bij het lopen. Door de rem kun je de loopwagen stil zetten zodat hij op zijn plek blijft staan.
  2. Het leren herkennen en leren sorteren van 6 basisvormen (vijfhoek, ster, driehoek, bloem, vierkant en cirkel). Je kindje leert vormen te onderscheiden en geduld te hebben om de vormen in de bijbehorende gaten te plaatsen.
  3. Cijfers 1 tot 9 op individueel draaibare blokjes. Aan de ene kant van een blokje staat een cijfer en aan de andere kant het bijbehorende aantal, afgebeeld in bijvoorbeeld 2 eekhoorntjes, 3 bloemen enz.
  4. Klok - om de cijfers te leren en in een later stadium ook klok kijken
  5. Krijtbord - goed om de motoriek te oefenen doormiddel van tekenen met krijt
  6. Labyrint met schuifbare knopjes. Zoek welk knopje bij welk figuurtje hoort.

 

Onder de interactieve loopwagen is een handige en makkelijk bereikbare opbergruimte waar de vormen, krijtjes e.d. handig bewaard kunnen worden. Zo heeft je kleintje ten alle tijden alles bij de hand om lekker te kunnen spelen.

 

Nog meer pluspunten:

Deze educatieve houten loopwagen is gemaakt van hout. Dit zorgt ervoor dat je in tegenstelling tot speelgoed van kunststof, een duurzaam en verantwoord product koopt voor je kind. Het is een garantie dat je kindje lang plezier zal beleven aan deze fantastische, leuke en vooral leerzame houten loopwagen!


Hij is uitgerust met rubber op de wielen ter bescherming tegen krassen op de vloer maar bovenal voor je kindje zodat de interactieve loopwagen meer grip heeft op diverse ondergronden. Ook de rem speelt een grote rol. Zo kun je deze in een vroeg stadium vergrendelen zodat hij stevig en stabiel blijft staan en later wanneer je kindje beter kan lopen kun je de rem weer ontgrendelen.

 

Kenmerken:

  • Leeftijd: 10m +
  • Afmetingen: 39 x 40 x 42 cm
  • De hoogte van de grond tot de handgreep is 40 cm
  • CE-conformiteitsverklaring

 

Niet alleen leuk om voor je eigen kindje te kopen maar ook zeer zeker een perfecte keus als geschikt cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of andere gelegenheid. Deze educatieve houten loopwagen is een geweldige combinatie van plezier, educatie en spel!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen