• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Educatief centrum - houten loopwagen 5in1

€119,95
De loopwagen, sorteer- en blokspeelgoed zijn allemaal in één stuk speelgoed. Een kleurrijke en interactieve push-to-walk is een speeltje dat veel functies combineert.
Levertijd levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Educatief centrum - houten loopwagen 5in1

Educatief centrum - houten loopwagen 5in1

Deze mooie houten loopwagen is een multifunctioneel en duurzaam speelgoed van hoogwaardig vakmanschap.

Het is een vrolijke metgezel voor jouw kind, die hem graag op zijn eerste wandeling begeleidt. De kinderen die deze fantastische loopwagen hebben, zullen de eerste stapjes met plezier doen. Dankzij het feit dat het speelgoed van hout is gemaakt heeft het ook een eigen gewicht, wat in dit geval ongetwijfeld een voordeel is. De rit is stabiel en dat geeft jou een gevoel van veiligheid voor jouw kindje.

Wanneer jouw kind moe is, zal hij een aantal attracties vinden die hem nieuwsgierig maken en dan zijn favoriete speelgoed gaan ontdekken.

 

Educatief speelgoed

legpuzzel met een hond en een kat - 9 stuks roterende blokken met dubbelzijdig afdrukken werden opgehangen op metalen draden. Enerzijds de vijgeboom en anderzijds zijn honden vriendje. Jouw kind zal in het begin plezier hebben door aan de stukken te draaien. Daarna kan hij proberen de dieren te regelen. Dankzij deze puzzel leert hij/zij logisch denken.
gedeelte met vormen - op een mooie groene muur zijn er 6 gaten. Elk van hen heeft een andere vorm: vierkant, cirkel, driehoek, ster, hart en vijfhoek. Natuurlijk zijn de bijbehorende blokken meegeleverd. Bovendien is elk blok in een andere kleur, en op de muur komt die overeen met de kleur van de rand. Hiermee wordt het kind geleerd om de vormen en kleuren te herkennen. Bovendien zijn de blokken groot genoeg om ze in de vakken te kunnen plaatsen en om mee te spelen.
Krijtbord - op deze muur kan het kind zijn creativiteit kwijt en kan proberen de eerste lijnen, punten en vormen te tekenen
Klok met roterende aanwijzingen - in de eerste periode is het voornamelijk een turn-by-turn attractie, maar het wordt een geweldige hulp voor het leren van getallen en timing. Bijvoorbeeld tijd, tijd voor een maaltijd, tijd voor een dutje. Jouw kind zal binnenkort de richtlijnen voor bepaalde tijden stellen, en het dagelijkse ritme is erg belangrijk voor hem/haar.
De verschuiving op de top van het speelgoed is voornamelijk om de hand-oog coördinatie te leren. Het verplaaten van de bewegende blokken zodat ze op de juiste plaats terecht komen. Er zijn mooie tekeningen van dieren en planten die je kan tegenkomen wanneer je loopt. Vogels, champignons, vlinders en andere interessante motieven zullen plezier geven.
Daarnaast is het bovenpaneel mobiel, waardoor dit speelgoed nog functioneler is. Je kunt een teddybeer meenemen of ander speelgoed om mee te nemen. Ook als je een wandeling maakt, kan je de benodigde zaken zoals drinken of luiers erin plaatsen, waardoor het aantal extra bundels beperkt kan worden.

Wat onze loopwagen onderscheidt is de kwaliteit van vakmanschap, mooie kleuren en functionaliteit.

De speelgoedwielen worden natuurlijk beschermd met rubber en bovendien in een super zilveren kleur in dezelfde stijl toegevoegt.

De loopwagen is verpakt in een mooie blauwe doos met een comfortabele handgreep.

Leeftijd: 10m +

Afmetingen bij gevouwen: 43 x 36 x 37cm

Hoogte handsvat op 41cm - perfect voor ongeveer één jaar oud kind dat leert lopen

Afmetingen verpakking: 45,5 x 37 x 12 cm

 

CE-conformiteitsverklaring

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen