• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney tafeltje en stoeltjes

Kinderen hebben graag een eigen plekje waar ze vrij zijn om te doen wat ze willen. Een Disney tafeltje om aan te knutselen, te tekenen of te spelen geeft hen die vrijheid.

Disney tafeltje en stoeltjes

Tafeltje en stoeltjes

Kinderen hebben graag een eigen plekje waar ze vrij zijn om te doen wat ze willen. Een Disney tafeltje om aan te knutselen, te tekenen of te spelen geeft hen die vrijheid. Waar je het tafeltje en de stoeltjes ook neerzet, het zal een nieuwe wereld openen voor jouw kind.

Er zijn verschillende situaties waar een kindertafel en stoel zeer goed van pas komen. Zo kunt u een mooi setje in de woonkamer zetten, zodat de kinderen samen gezellig een kleurplaat in kunnen kleuren, of samen een gezond bakje fruit eten aan de kindertafel en stoel.

Net zoals de groten

Zie je soms jezelf niet bezig wanneer je even de tijd neemt en je kinderen observeert? Ze kopiëren. En net als de grote mensen willen ze graag een eigen Disney kinderzetel, kinderstoeltjes en tafeltje.

Voor lieve rakkers en stoere prinsessen. Om te spelen met zus of broer, vriendje of vriendinnetje. Kinderstoeltjes in hout of andere materialen. In hout-look, of frisse kleuren. Schattig toch zo’n mini-woonkamer waarin ze zich volledig kunnen uitleven?