• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geen Disney babykamer zonder Disney baby ledikant

Disney is en blijft één van de meest favoriete thema's voor de babykamer. En daarom vind je het leukste Disney baby ledikant voor jouw Disney babykamer bij ons!

Geen Disney babykamer zonder Disney baby ledikant

Disney baby ledikantje

Een baby ledikant waar je baby heerlijk in kan slapen dat is wat iedere ouder voor zijn kleine spruit wenst. Het is een plekje voor je baby waar het meerdere keren per dag zijn ogen dicht en weer open zal doen. Het is ook de plek die je kindje in het begin het meeste zal gebruiken want baby's slapen in het begin heel veel zowel overdag als 's nachts. Het is één van de eerste levensbehoeften van je baby. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het baby ledikant voor in de babykamer.

 

 

Geen Disney babykamer zonder Disney baby ledikant

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben wij een ruim en gevarieerd aanbod baby ledikanten. Het is de kunst om een baby ledikant te vinden die past bij jouw smaak, die voorziet in alle behoeften voor je baby, past binnen je budget en last but not least veiligheid en comfort biedt voor je baby.


Het is belangrijk te bedenken of het Disney baby ledikant een vaste plek krijgt (dit is wel aan te raden). Is dit niet het geval dan zijn wieltje met de mogelijkheid tot blokkeren onder het baby ledikant een uitkomst. Wil je een los Disney baby ledikant kopen of een complete babykamer met baby ledikant inbegrepen zodat alles één geheel is en harmonieus bij elkaar past? In het begin zal het baby ledikant hoog staan maar het is zeker een must om te kiezen voor een verstelbare bodem zodat je het Disney baby ledikant kan verlagen naarmate je kindje leert rollen, zitten, zich op te trekken en te staan. Je wilt er natuurlijk niet aan denken dat je kindje eruit valt. Welke Disney thema wil je? Er zijn genoeg mogelijkheden zoals: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Pooh, Bambi, Dombo, 101 Dalmatiërs of Marie van de Aristocats. Ga dus bij jezelf te raden welke jij het leukste vindt.


Op www.baby-en-kinderwereld.nl vindt je een zorgvuldig geselecteerd assortiment baby ledikanten in een breed scala aan o.a. Disney thema's. Denk bijvoorbeeld aan Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Pooh, Bambi, Dombo, 101 Dalmatiërs of Marie van de Aristocats. Stuk voor stuk apart en origineel voor een betaalbare prijs. Bekijk het assortiment en overtuig jezelf!

 

 

Disney baby ledikant tips en veiligheid

  • Het baby ledikant moet glad afgewerkt zijn en vrij van scherpe randen, punten en uitsteeksels. Ook knopvormen mogen niet puntig zijn. Het kindje zou eraan kunnen blijven haken.
  • Zorg voor een verstelbare bodem zodat je het baby ledikant kan verlagen naarmate je kindje ouder wordt.
  • De afstand tussen de spijlen moet tussen de 4,5 cm en de 6,5 cm zijn.
  • Het is verstandig om geen knuffels, kussens, doekjes enz in het baby ledikant te leggen. Een baby kan nog niet zelf zijn hoofdje goed optillen en draaien en hierdoor bestaat de kans op ademnood of verstikking.
  • Kindermeubels moeten geproduceerd zijn volgens de Europese veiligheidsnorm: EN 716

 

Voor meer informatie of advies kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. 070-887 57 99 of 06-589 77 420