• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Muurstickers

Bij Baby en Kinderwereld kan je terecht voor een groot assortiment fotobehang, behang, behangranden en muurstickers. Tover de kinderkamer om tot een waar sprookje.

Disney Muurstickers

Muurstickers

 

Eigenlijk is kinderbehang ondenkbaar in de kinderkamer. Kinderbehang brengt die typische magie van een kinderkamer een beetje tot leven. Het verandert de kamer van gewoon naar een fantastische kinderkamer, waar jouw kind zijn rust en balans kan vinden, en tegelijkertijd ook zijn vaardigheden kan ontwikkelen en creatieve fantasie de vrije loop kan geven.

Muurstickers laten zien wie jouw kind is, wat zijn favoriete thema, film, cartoon of hobby is. Ook niet onbelangrijk is dat het ook bijdraagt aan herinneringen aan een mooie kindertijd. Denk maar eens terug aan jouw eigen kinderkamer. Velen van ons weten nog precies welk kinderbehang er op de muur zat.

 

Assortiment bij Baby en Kinderwereld

 

Bij Baby en Kinderwereld kun je fotobehang, kinderbehang, muurstickers en behangranden vinden om de kinderkamer van jouw zoon of dochter om te toveren tot sprookjeskamer of een stoere jongenskamer. Wat dacht je van Disney Frozen behang, Disney Cars of Spiderman? Het fotobehang is in verschillende maten verkrijgbaar. Natuurlijk hebben wij ook rollen behang en behangranden om de kinderkamer helemaal af te maken.

Laat jou verrassen en neem een kijkje bij ons kinderbehang.