• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete Disney tweeling babykamer kopen? Hier vind je wat je zoekt!

Jullie verwachten een tweeling? Dat is dubbel feest. Het vinden van een leuke, vrolijke en vooral veilige tweeling kinderkamer is een must. Wij hebben een aantal tweeling babykamers voor jullie bedacht die uit te breiden zijn naar een peuterkamer.

Complete Disney tweeling babykamer kopen? Hier vind je wat je zoekt!

Disney Tweeling babykamer

In verwachting van een tweeling. Gefeliciteerd! Een spannende tijd is aangebroken. Één van de eerste dingen die op je lijstje staan is een tweeling babykamer. Maar waar begin je precies? Het uitkiezen van een babykamer voor 1 kind is al heel leuk en spannend maar het uitkiezen van een tweeling babykamer helemaal. Wat heb je precies nodig voor een tweeling babykamer? Sowieso 2 ledikantjes zodat je kleintjes straks een comfortabel en veilig plekje hebben om te slapen. Verder zijn een commode en kledingkast ook geen overbodige luxe. Het leukste is natuurlijk wanneer alle kindermeubels in de Disney tweeling babykamer doorlopen in hetzelfde thema. Waarom zou je voor een saaie tweeling babykamer gaan als je ook een leuke en vrolijke tweeling babykamer van Disney kan kiezen voor een mooi begin van 2 kostbare leventjes.

Helaas is het aanbod in tweeling babykamers beperkt, maar bij Baby en Kinderwereld hebben wij daar iets op bedacht. Onze Disney tweeling babykamer sets bestaan uit de essentiële kindermeubels die je nodig hebt. Namelijk 2 ledikantjes voor een goede nachtrust, een 2-deurs kinderkledingkast met voldoende ruimte voor alle babykleertjes en een fijne commode met 3 ruime laden.
 
 

Praktisch

Handig van onze Disney tweeling babykamer sets is dat ze desgewenst uit te breiden zijn met bijvoorbeeld een lade onder de ledikantjes, een extra kledingkast of commode, een speelgoedkist, boekenkast of bijvoorbeeld een nachtkastje.
 
Normaal gesproken heb je met 1 kind al best wat uitgaven zo ook wanneer de kleuter periode aanbreekt en de tweeling babykamer verandert moet worden naar een tweeling kinderkamer. Met een tweeling is dat natuurlijk dubbel. Onze tweeling babykamer sets houden hier rekening mee. Wanneer jouw tweeling groter wordt en ze uit hun ledikantjes zijn gegroeid dan kun je de ledikantjes vervangen voor 2 kinderbedden van hetzelfde thema. Zo kun je jaren vooruit met je tweeling babykamer.