• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maak je Disney kinderkamer compleet met Planes kindermeubels!

Ook zo gek van vliegtuigen? Dan zijn kindermeubels van Planes de perfecte keus om een geweldige Disney kinderkamer compleet te maken. Ontdek ze hier!

Maak je Disney kinderkamer compleet met Planes kindermeubels!

Maak je Disney kinderkamer compleet met onze Planes kindermeubels!

Een stoere bink die gek is op snelle vliegtuigen wil natuurlijk het allerliefste zijn kinderkamer compleet met zijn favoriete helden. En dat snappen we heel goed. Wat we ook heel goed snappen is dat het voor jou als ouder natuurlijk niet alleen mooi en leuk moet zijn voor je kleine man maar zeker ook veilig, goede kwaliteit en betaalbaar. Onze Disney kinderkamer en Planes kindermeubels voldoen aan al deze criteria.
 
Dusty Crophopper is veruit de meest populaire personage van de populaire computeranimatiefilm Planes. Het is toch ook het meest coole vliegtuig dat er bestaat. Natuurlijk doen Ishani, Ripslinger, El Chupacabra en alle andere vriendjes ook mee in onze collectie Planes kindermeubels om een onvergetelijk Planes kinderkamer te creëren.
 
 

Alles hetzelfde of een mix

Op deze pagina kun je er voor kiezen om een complete Disney kinderkamer te kopen maar je kan ook doormiddel van de verschillende Planes kindermeubels zelf je kamer samen stellen. Dus wat je voorkeur ook is, je zit altijd goed. En je zoontje? Die zal heel erg blij zijn met zo'n mooie Disney kinderkamer!