• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete Disney kinderkamer

Een Disney kinderkamer is tijdloos en nog steeds immens populair. En waar vind je nou de beste Disney kinderkamer voor jouw liefste schat? Precies, bij ons! Succes gegarandeerd!

Complete Disney kinderkamer

Complete Disney kinderkamer

Baby's groeien als kool en voor je het weet is het tijd om afscheid te nemen en is de tijd aangebroken voor een echte kinderkamer. Bij het kopen van een complete Disney kinderkamer met zijn/haar favoriete Disney thema weet je zeker dat je kind er blij mee zal zijn en het een heerlijke kinderkamer wordt waar hij/zij kan spelen, vriendjes uit kan nodigen, slapen en later ook kan lezen en huiswerk maken. De complete Disney kinderkamer is dus een belangrijke plek voor je kind en daar moet hij/zij zich dus echt prettig voelen. Met een complete Disney kinderkamer met de favoriete Disney vriendjes van je kind heb je gegarandeerd succes!
 
 

Complete Disney kinderkamer kiezen

Vraag je zelf van tevoren af wat je kindje leuk vindt. Maar ook of hij/zij dit nog leuk vind over bijvoorbeeld 2 jaar. Houdt rekening met de beschikbare ruimte en koop de noodzakelijke meubels die nodig zijn en waar je de ruimte voor hebt. Onze Disney kinderkamers worden over het algemeen verkocht als een basisset. Dit hou in: een ruime 2-deurs kinderkledingkast, een compleet kinderbed met lade, lattenbodem, veiligheidsranden en GRATIS matras en een ruimte, praktische ladenkast. Misschien wil je nu de basis van de kinderkamer kopen en later als je kind groter is de Disney kinderkamer uitbreiden met bijvoorbeeld een kinderbureau, boekenkast of speelgoedkist van dezelfde serie of thema? Raadpleeg dan van tevoren of dit mogelijk is en of de kinderkamer over een aantal jaar nog steeds verkrijgbaar is.
 
 

Disney kinderkamer tips en veiligheid

  • Gebruik een bedhekje zodat je kindje kan wennen aan een groter bed. Zo voorkom je dat je kind uit bed kan vallen.
  • Zorg voor een goede bodem en matras.
  • Let er op dat er geen scherpe randen en onderdelen aan de kindermeubels zitten
  • Wil je de ruimte onder het bed benutten? Dan is een peuterbed of kinderbed met lade een ideale uitkomst.
  • Kindermeubels moeten geproduceerd zijn volgens de Europese veiligheidsnorm: EN 716

 

Wil je een vrolijke, knusse en harmonieuze kinderkamer voor je kind waar hij of zij jaren plezier van heeft? Dan is een complete Disney kinderkamer van Baby en Kinderwereld de beste keus!