• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete Disney babykamer

Wanneer je op zoek bent naar een complete babykamer van Disney dan zijn deze sprookjesachtige kindermeubels perfect om mee te beginnen. En bovendien een prachtig geschenk aan je baby. Bestel je babykamer hier!!

Complete Disney babykamer

Complete babykamer - Disney

In blijde verwachting! Er is een baby op komst. 1 Van de eerste dingen die in je opkomen is een Disney babykamer. Wie kent het niet? Disney is en blijft favoriet. Je kindje heeft natuurlijk een eigen plekje nodig om te kunnen slapen. Wat voor Disney babykamers zijn er allemaal en waar moet je op letten bij het kopen van een Disney babykamer?
 


Complete babykamer - Disney

Allereerst is het belangrijk dat je de ruimte die je hebt goed benut. Niet elke ruimte voor een Disney babykamer is even groot dus bedenk van tevoren wat je echt nodig hebt en wat eventueel overbodig is. Bedenk ook goed welk Disney thema het beste bij jou en je kindje past en bij de rest van je inrichting. Tot slot ga je kijken naar jullie budget. Stel het budget vast en wijk daar niet van af. Zo kan je gericht op zoek naar een mooie Complete babykamer van Disney.
 
Standaard indeling van een Complete babykamer - Disney bestaat uit het ledikant, de commode en de kledingkast. Dit is een goede basis. Daarnaast zijn er ook meubels om de Disney babykamer mee aan te vullen te denken aan een boekenkast, kinderbureau of bijvoorbeeld een speelgoedkist. Doordat er zoveel mogelijk is, is het goed om van tevoren te bedenken wat je wilt. Op www.baby-en-kinderwereld.nl kun je een groot en uitgebreid assortiment Disney babykamers bekijken in een ruime variatie van stijlen, kleuren en indelingen. Neem een kijkje en verras je zelf.
 


Veiligheid van de complete babykamer van Disney

Wanneer je een Complete babykamer - Disney kopen gaat is het belangrijk er op te letten dat er geen scherpe randen aan de kindermeubels zoals: de wieg, het ledikant, de baby commode en de kledingkast zitten. Scherpe randen zijn uit den boze, kijk hier dan ook goed naar. Disney babykamers en meubels die worden verkocht in Nederland moeten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Zo worden de Disney babykamers en meubels gecontroleerd en getest op veiligheid, kwaliteit en comfort. Let ook op de afstand tussen de spijlen van het ledikantje die mag tussen de 4,5 en 6,5 cm zijn.


Hieronder een opsomming van tips

  • Let op de afstand van de spijlen. Deze mag maximaal 6,5 cm zijn
  • Let op scherpe randen. Dit is echt uit den boze
  • Kies de juist hoogte van de commode om (rug)klachten door verkeerde houding te voorkomen
  • Babymeubels moeten geproduceerd zijn volgens de Europese veiligheidsnorm: EN 716
 
 

Complete babykamer - Disney, kopen online

Bij www.baby-en-kinderwereld.nl heb je een overzichtelijk assortiment waar je makkelijk en snel een keuze kan maken. Online bestellen brengt veel voordeel met zich mee. Disney kindermeubels zijn groot en zwaar en wanneer je die online besteld worden ze netjes thuis bezorgd zonder dat je je een bult hoeft te sjouwen. Wel zo prettig want als je een kindje verwacht zijn er wel andere dingen waar je je mee bezig wilt houden.
 
 
 
Wil je de complete babykamer van Disney toch zelf op komen halen? Dat kan. Maak dan van tevoren in overleg wel even een ophaalafspraak.