• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De mooiste complete babykamer, kinderkamer, kindermeubels en meer!

Disney! Geliefd bij jong en oud. Vind hier de mooiste complete kinderkamer, complete babykamer, kindermeubels en meer met jouw kind zijn/haar favoriete Disney vriendjes!

De mooiste complete babykamer, kinderkamer, kindermeubels en meer!

Disney, een droom die uitkomt

Disney, toen wij kind waren, waren we er al gek op en onze kinderen op hun beurt net zo goed. Disney is van alle tijden en is en blijft ontzettend populair. Voor veel kinderen is een echte Disney kinderkamer dan ook echt heuse droom. Om deze droom werkelijkheid te laten worden ben je naar het juiste adres gekomen.  Of je nu op zoek bent naar losse Disney kindermeubels, bedtextiel of naar een complete Disney kinderkamer, wij hebben het! Misschien ben je zwanger en wil je voor de kleine losse babykamermeubels of een complete Disney babykamer. Ook dan ben je naar het goede adres gekomen!

 

 

Disney babykamer

Een babykamer inrichten is vaak heel leuk om te doen. Alles komt ineens dichterbij en wordt plotseling heel tastbaar. Het besef dat er binnenkort een echt, lief, klein mensje bij je in huis woont komt opeens heel snel binnen met vlinders in je buik. Een baby krijgen is een blijde gebeurtenis en daar hoort natuurlijk een vrolijke babykamer bij. Een Disney babykamer is een perfecte keuze! Je omringd je kindje met vrolijke kleuren, lieve figuren, warmte en harmonie. Je creëert met een Disney babykamer een prachtige, wonderlijke wereld waarin je baby zijn/haar leven mag beginnen!

Je kan ervoor kiezen om een los meubelstuk te kopen wat de blikvanger van de Disney babykamer wordt of voor een complete Disney babykamer waarbij het Disney thema op elk meubelstuk terug komt en zo één harmonieus en vrolijk geheel vormt.

De basis van een complete Disney babykamer bestaat uit een baby ledikant, commode en kinderkledingkast. Desgewenst zijn onze complete Disney babykamers optioneel uit te breiden met bijvoorbeeld een boekenkast en/of speelgoedkist waardoor je in hetzelfde thema meer opbergruimte creëert in de Disney babykamer.

 

 

Disney kinderkamer

Lieve, kleine baby'tjes blijven niet klein. Ze groeien als kool en dan opeens zijn ze uit het baby ledikant gegroeid en zal je je afvragen waar je lieve, kleine baby is gebleven. Yup, nu staat er opeens een peuter/kleuter voor je die heel goed weet wat hij/zij wilt en al een echt eigen karakter heeft. Natuurlijk heeft je kind een favoriete Disneyfilm, welk kind heeft dat niet? De keuze is dan ook niet moeilijk. Het wordt een Disney kinderkamer. Welk kind droomt daar niet van? Een echte Disney kinderkamer ligt binnen handbereik en jij kan die droom uit laten komen!

Ook bij een Disney kinderkamer kan je ervoor kiezen om een meubelstuk los te kopen die de blikvanger van de Disneykamer wordt maar je kan ook een complete Disney kinderkamer kopen. Wanneer je niet voor grote uitgaven wilt komen te staan kan je ook een complete Disney babykamer kopen waarvan je tegen die tijd alleen het Disney kinderbed hoeft te kopen van datzelfde thema. Zo kun je jaren plezier hebben van de Disney babykamer / Disney kinderkamer. Neem hierover gerust contact op zodat je weet welke Disney babykamers deze mogelijkheid bieden.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een nieuwe complete Disney kinderkamer te kopen zodat je een nieuwe fase in stijl begint. Je kind weet immers al heel goed wat hij of zij wel of niet leuk vindt!