• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Prinses Quad loopauto

€89,95
Hoor prachtige prinsessenmuziek met flitsende lichten! Druk op de toets voor motorgeluid of druk op om vogel tweets, waterspetters en magische geluiden te horen.
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney Prinses Quad loopauto

Disney Prinses Quad loopauto

Hoor prachtige prinsessenmuziek met flitsende lichten! Druk op de toets voor motorgeluid of druk op om vogel tweets, waterspetters en magische geluiden te horen. Stuurwiel en toethoorn voor een echte rijervaring! Stevig gebouwd met robuuste banden voor urenlang veilig rijden.

Met de kracht van verbeelding en creativiteit zonder grenzen, maken we niet alleen speelgoed. Wij creëren om de grootste lach, herinneringen en vreugde voort te brengen.

Onze focus en toewijding combineren persoonlijkheden en innovatie tot in de perfectie ... onderhoudend, bemoedigend en ondersteunen een gezonde ontwikkeling van alle jongeren.

Met dat in gedachten richten we ons niet alleen op waargenomen waarde, maar we besteden ook veel aandacht aan unieke kenmerken en stijlen, speciale licht- en geluidseffecten, activiteiten die educatieve leerervaring bieden, en vooral de hoogst mogelijke normen in alle aspecten van veiligheid, engineering en algehele kwaliteit.

Doos Afmetingen:

61 cm x 42 cm x 29 cm
Voldoet aan het CE-certificaat
Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 12-36 maanden.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen