• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Loopauto Sweet Minnie Mouse

€79,95
Hoor Minnie haar favoriete muziek met knipperende lichtboog. Druk op kleurrijke pianotoetsen om mooie muziek te spelen en te horen.
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney Loopauto Sweet Minnie Mouse

Disney Loopauto Sweet Minnie Mouse

Hoor Minnie haar favoriete muziek met knipperende lichtboog. Druk op kleurrijke pianotoetsen om mooie muziek te spelen en te horen. Druk op de toets en schakel de versnellingen in voor een krachtig motorgeluid. Honkhoorn of druk op kleine hoorn op helpende hand voor levendige deuntjes.

Met de kracht van verbeelding en creativiteit zonder grenzen, maken we niet alleen speelgoed. Wij creëren om de grootste lach, herinneringen en vreugde voort te brengen.

Onze focus en toewijding combineren persoonlijkheden en innovatie tot in de perfectie ... onderhoudend, bemoedigend en ondersteunen een gezonde ontwikkeling van alle jongeren.

Met dat in gedachten richten we ons niet alleen op waargenomen waarde, maar we besteden ook veel aandacht aan unieke kenmerken en stijlen, speciale licht- en geluidseffecten, activiteiten die educatieve leerervaring bieden, en vooral de hoogst mogelijke normen in alle aspecten van veiligheid, engineering en algehele kwaliteit.

Doos Afmetingen:

56cm x 35cm x 28cm
Voldoet aan het CE-certificaat
Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 12-36 maanden.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen