• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Loopauto McQueen

€74,95
Disney's auto McQueen's is ongeslagen en uniek in de nieuwste editie, met nieuwe geluiden rechtstreeks uit de rallytrack. In de cockpit van de auto zijn er vijf knoppen (start, finish vlag, teller, gouden zuiger, nummer 95)
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney Loopauto McQueen

Disney Loopauto McQueen

Disney's auto McQueen's is ongeslagen en uniek in de nieuwste editie, met nieuwe geluiden rechtstreeks uit de rallytrack. In de cockpit van de auto zijn er vijf knoppen (start, finish vlag, teller, gouden zuiger, nummer 95) en schakelhendel, wanneer ingedrukt, horen we dergelijke geluiden; het geluid van een lancering van een sportwagen, het gejank van de auto's die klaarstonden om op te stijgen, de geluiden van de race en de muziek uit de Cars 3-film. Bovendien, na het indrukken van elk van de knoppen, een scherm met een foto van de achtervolging van Jackson.
Dankzij McQueen kan elk kind zich vanaf jonge leeftijd als een echte rallyrijder voelen!
Onze rit zal uw kind niet alleen veel plezier bezorgen, maar ook een positieve invloed hebben op de motorische ontwikkeling en een ruime antislipzit zorgt voor een stabiele rit. Bovendien is de rijder uitgerust met een grote achterspoiler, die voorkomt dat de baby van de zee glijdt.

Productafmetingen:

lengte 56 cm, hoogte 35 cm, breedte 28 cm
Grootte van het pakket:
lengte 56,5 cm, hoogte 35 cm, breedte 29 cm

• CE-gecertificeerd
• Het speelgoed is bedoeld voor kinderen van 12 tot 36 maanden of tot 25 kg lichaamsgewicht.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen