• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney kinderbureau Frozen1

1 / 2
€169,00
Disney kinderbureau kopen van Frozen? Dit prachtige kinderbureau creëert een wonderlijke wereld voor elke kleine Frozen liefhebber. Je ontdekt hem hier!
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney kinderbureau Frozen1

Disney kinderbureau Frozen1

"Laat het los, laat het gaan..."! Welke kleine meid kan dit liedje niet mee zingen? Frozen is zeer geliefd onder het jonge publiek en dan vooral onder meisjes. En voor al die kleine meisjes die van Frozen dromen hebben we nu wederom een heus Frozen kinderbureau. Ja je leest het goed! Een echt Frozen kinderbureau. En dan niet één van kunststof maar van echt hout. Geheel in de stijl van de film. Je kleine meid hoeft dus nooit meer haar Frozen vriendjes te missen. Natuurlijk hebben wij ook Frozen fotobehang om de kinderkamer helemaal in de stijl van dit sprookje te maken.

 

Dit Frozen kinderbureau heeft een sprookjesachtig karakter. Dit mooie bureau staat perfect in een echte meisjeskamer of prinsessenkamer. Ons Frozen kinderbureau is een must in iedere Frozen meisjeskamer. Dit Frozen kinderbureau is voor jouw dochter de plek om heerlijk aan te leren of te spelen. 

 

Pluspunt

Een groot pluspunt van dit mooie Frozen kinderbureau is dat je de meubelserie kunt uitbreiden met andere kindermeubels van hetzelfde thema zoals een bed, nachtkastje, kinderkast enz. Zo heb je van dit kinderbureau Frozen jarenlang plezier!

 

Eigenschappen & specificaties:

Dit Frozen kinderbureau is versierd met fantastische en prachtige heldere kleuren. Het is gemaakt van speciale verf, volledig veilig voor uw kind. De print heeft mooie levendige kleuren die zijn beveiligd met speciale laminaat die kleurvast en slijtage vrij is. U kunt het veilig afnemen met een vochtige doek

 

Afmetingen kinderbureau Frozen:  70 cm x 100 x 55 cm

 

 

Droomt jouw kleine meid ook van haar eigen meisjeskamer met haar favoriete Frozen vriendjes? Dan mag je dit Frozen kinderbureau zeker niet missen!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen