• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Cars Quad loopauto

€89,95
Hoor McQueen zijn favoriete muziek en opwindende geluiden! Druk op de toets voor een realistisch toerengeluid van de motor, of druk op om knipperende richtingaanwijzers te zien.
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney Cars Quad loopauto

Disney Cars Quad loopauto

Hoor McQueen zijn favoriete muziek en opwindende geluiden! Druk op de toets voor een realistisch toeren geluid van de motor, of druk om knipperende richtingaanwijzers te zien. Stuurwiel en toethoorn voor een echte rijervaring! Stevig gebouwd met robuuste banden voor urenlang veilig rijden.

Met de kracht van verbeelding en creativiteit zonder grenzen, maken we niet alleen speelgoed. Wij creëren, om de grootste lach, herinneringen en vreugde voort te brengen.

Onze focus en toewijding combineren persoonlijkheden en innovatie tot in de perfectie ... onderhoudend, bemoedigend en ondersteunen een gezonde ontwikkeling van alle jongeren.

Met dat in gedachten richten we ons niet alleen op waargenomen waarde, maar we besteden ook veel aandacht aan unieke kenmerken en stijlen, speciale licht- en geluidseffecten, activiteiten die educatieve leerervaring bieden, en vooral de hoogst mogelijke normen in alle aspecten van veiligheid, engineering en algehele kwaliteit.
 
Doos Afmetingen:

61 cm x 42 cm x 29 cm
Voldoet aan het CE-certificaat
Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 12-36 maanden.

• CE-gecertificeerd
• Het speelgoed is bedoeld voor kinderen van 12 tot 36 maanden of tot 25 kg lichaamsgewicht.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen