• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney 4in1 Activity loopauto Mickey Mouse

1 / 2
€119,95
Hoor Mickey speel zijn favoriete muziek! Druk op verschillende gevormde knoppen voor spannende geluiden en muziek. Druk op de contactsleutel en schakel voor het toeren van motor- en claxongeluiden.
Levertijd 2-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Disney 4in1 Activity loopauto Mickey Mouse

Disney 4in1 Activity loopauto Mickey Mouse

Hoor Mickey speel zijn favoriete muziek! Druk op verschillende gevormde knoppen voor spannende geluiden en muziek. Druk op de contactsleutel en schakel voor het toeren van motor- en claxongeluiden. Inclusief aangebonden hoorn voor extra speelplezier! Uitneembare rockende basis voor schommelen of rijplezier! Bekijk draaiende versnellingen met spannende muziek Transformeert van rocker tot push-along om mee te rijden!

Met de kracht van verbeelding en creativiteit zonder grenzen, maken we niet alleen speelgoed. Wij creëren om de grootste lach, herinneringen en vreugde voort te brengen.

Onze focus en toewijding combineren persoonlijkheden en innovatie tot in de perfectie ... onderhoudend, bemoedigend en ondersteunen een gezonde ontwikkeling van alle jongeren.

Met dat in gedachten richten we ons niet alleen op waargenomen waarde, maar we besteden ook veel aandacht aan unieke kenmerken en stijlen, speciale licht- en geluidseffecten, activiteiten die educatieve leerervaring bieden, en vooral de hoogst mogelijke normen in alle aspecten van veiligheid, engineering en algehele kwaliteit.

Doos Afmetingen:

    65 cm x 41 cm x 37 cm
    Voldoet aan het CE-certificaat
    Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 12-36 maanden.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen