• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete Kinderkamer - Magic Princess

€1.369,00
Er was eens... een prinsesje die een nieuwe meisjeskamer nodig had. Complete kinderkamer Magic Princess is perfect! Sprookjesachtig en koninklijk voor de allerliefste prinsesjes!
Levertijd levertijd 6-7 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Complete Kinderkamer - Magic Princess

Complete kinderkamer Magic Princess

Sprookjes wie kent ze niet? Complete kinderkamer Magic Princess is een prachtige collectie kindermeubels voor de echte meisjeskamer. Koetsen, kastelen, prinsessen,... Maak van je prinsesje haar kinderkamer een heus eigen "Er was eens..." verhaal waar je kleine meid haar fantasie de vrije loop kan laten gaan en haar eigen koninklijke avonturen kan beleven. Complete kinderkamer Magic Princess brengt leven in de meisjeskamer. Het creatieve gebruik van kleuren en romantische afbeeldingen geven een prachtige, betoverende sfeer. De meisjeskamer zal met deze complete kinderkamer niet alleen een prettige plek worden voor je kleine meid maar ook zeker voor jezelf. Het zoeken naar decoratie voor deze prachtige complete kinderkamer is ook heel eenvoudig omdat je koetsen, prinsessen, paarden, kastelen enz overal wel tegen komt. Dit geeft de mogelijkheid om de meisjeskamer tot in de puntjes knus en nog stijlvoller te maken.


Pluspunt 

Een groot pluspunt van de mooie en complete kinderkamer Magic Princess is dat je de kamer kunt uitbreiden met andere baby- en kindermeubels van hetzelfde thema zoals een speelgoedkist, nachtkastje, kinderbureau enz. Als babykamer kun je later ook het ledikant kan vervangen voor een kinderbed van hetzelfde thema waardoor je de babykamer gemakkelijk naar een kinderkamer of peuterkamer kan veranderen zonder alles opnieuw te hoeven kopen. Zo heb je van complete kinderkamer Magic Princess jarenlang plezier!

 

Afwerking en hygiëne

De fantastische afbeeldingen hebben mooie heldere kleuren die zijn zeer professioneel afgewerkt met een transparante laag die bescherming geeft tegen slijtage en bovendien zorgt dat de kindermeubels veilig schoon te maken zijn met een doek en een sopje.

 

 

Eigenschappen & specificaties:

Mat geschilderde MDF fronten - Geschilderd met UV bestendige water verf

  • Unieke 3D afbeeldingen
  • Professioneel gelamineerd, bestand tegen krassen
  • Afgeronde randen en hoeken voor de beste veiligheid
  • BLUM® meubels met een stop afremmer om de kleine vingertjes van kinderen te beschermen
  • Regulatie om de kindermeubels tegen omvallen te beschermen
  • BLUM® meubels met stille sluit functie
  • Functioneel interieur: roeden en planken

 

Afmetingen kinderbed: 173,8 cm x 96,2 cm x 85 cm (hoofdeind) 38,9 cm (voeteneind) (b x d x h)

Afmetingen ladenkast: 90 cm x 45 cm x 89 cm (b x d x h)

Afmetingen 2-deurs kinderkledingkast: 90 cm x 57 cm x 180 cm (b x d x h)

 

Let op: Om de Complete Kinderkamer Magic Princess compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 6 a 8 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Jij gunt jouw kleine prinsesje toch ook zo'n geweldige complete kinderkamer!

 

 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen