• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Palace Pets

€339,00
In een Palace Pets kinderkamer hoort een echt Palace Pets kinderbed met lade. En die hebben wij. Laat je kind zijn verbeelding de vrije loop en laat haar genieten van haar favoriete vriendjes met dit te gekke en bovendien zeer complete Palace Pets kinderb
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Palace Pets

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Palace Pets

 

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij of zij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Disney is van alle tijden en is en blijft immens populair bij jong en oud! Wat dacht je van dit geweldig compleet Palace Pets kinderbed met lade, lattenbodem, matras en veiligheidsranden!
 
Dit Palace Pets kinderbed wordt het stralende middelpunt van elke Palace Pets kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit Palace Pets kinderbed is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt compleet Palace Pets kinderbed met lade ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 


Compleet Palace Pets kinderbed met lade

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Compleet Palace Pets kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden is alles wat je kindje nodig heeft. Complete Palace Pets kinderbed met lade benut dus alles optimaal inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 


Veiligheid en comfort

Voor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Compleet Palace Pets kinderbed met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote Palace Pets kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.
 
Compleet kinderbed Palace Pets wordt geleverd inclusief lattenbodem en gratis schuimmatras (138 x 64 x 5 cm) die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
 


Materialen en afwerking

Het complete Palace Pets kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig bed waar je kind jaren plezier van zal hebben.
 
De stijl van het bed is Noors grenen. Van een afstand lijkt het bed wit terwijl als je dichterbij komt je de mooie structuur van houtnerven ziet. Dit subtiele detail geeft dit Palace Pets kinderbed met lade net dat beetje extra! De foto's zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit compleet Palace Pets kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 
 

Specificaties & Eigenschappen

 
Verkrijgbaar in 2 verschillende maten
  • Palace Pets peuterbed 140 x 70 cm (externe afmetingen: 144 x 75 x 65 cm)
  • Palace Pets kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm)
 
  • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
  • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm
  • Inclusief lattenbodem
  • Inclusief GRATIS schuimmatras
  • Inclusief opberglade onder het bed
  • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF
  • De rest is gemaakt van 18mm spaanplaat
 
Kwaliteit, comfort, zeer compleet, veilig en praktisch. Het perfecte Palace Pets kinderbed met lade voor iedere kleine prinses!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen