• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Minnie Mouse

1 / 2
€339,00
Het leukste vriendinnetje van de liefste meisjes. Minnie Mouse is hip! Dit compleet Minnie Mouse kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden wordt de favoriete slaapplek en meer van jouw kleine meid!
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Minnie Mouse

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Minnie Mouse

 

 
Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij of zij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Disney is van alle tijden en is en blijft immens populair bij jong en oud! Wat dacht je van dit geweldig compleet Minnie Mouse kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden!
 
Dit Minnie Mouse kinderbed met lade wordt het stralende middelpunt van elke Minnie Mouse kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit Minnie Mouse kinderbed is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit Minnie Mouse kinderbed met lade ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 


Compleet Minnie Mouse kinderbed met lade

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Compleet Minnie Mouse kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden is alles wat je kindje nodig heeft. Dit complete Minnie Mouse kinderbed benut dus alles optimaal inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 


Veiligheid en comfort

Voor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Compleet Minnie Mouse kinderbed met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote Minnie Mouse kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.
 
Compleet kinderbed Minnie Mouse wordt geleverd inclusief lattenbodem en gratis schuimmatras (138 x 64 x 5 cm) die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
 


Materialen en afwerking

Het Minnie Mouse kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig kinderbed waar je kind jaren plezier van zal hebben.
 
Het hoofd- en voeteneind is rood met een onwijs leuk Minnie Mouse print. De zijkanten van het kinderbed zijn grijs van kleur. Deze kleurenspeling geeft dit Minnie Mouse kinderbed met lade net dat beetje extra! De foto's zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit compleet Minnie Mouse kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 
 

Specificaties & Eigenschappen

 
Verkrijgbaar in 2 verschillende maten
  • Minnie Mouse peuterbed 140 x 70 cm (externe afmetingen: 144 x 75 x 65 cm)
  • Minnie Mouse kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm)
 
  • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
  • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm
  • Inclusief lattenbodem
  • Inclusief gratis schuimmatras
  • Inclusief opberglade onder het bed
  • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF
  • De overige delen is gemaakt van 18mm spaanplaat
 
Een geweldig kinderbed voor een scherpe prijs. Laat je kind het stralende middelpunt worden is zijn eigen Minnie Mouse kinderkamer met dit fantastische en zeer compleet Minnie Mouse kinderbed met lade.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen