• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compleet Disney kinderbed met lade & GRATIS matras - Monster & Co

1 / 2
€339,00
Zo leuk, dit compleet Disney kinderbed met lade, lattenbodem, veiligheidsranden en GRATIS matras.. Vrolijk de Disney kinderkamer ook op met deze leuke Monsters & Co vriendjes! Voor een uitstekende nachtrust en meer!
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compleet Disney kinderbed met lade & GRATIS matras - Monster & Co

Compleet Disney kinderbed met lade & GRATIS matras - Monsters & Co

 

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij of zij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Disney is van alle tijden en is en blijft immens populair bij jong en oud! Wat dacht je van dit zeer compleet kinderbed met lade, lattenbodem, veiligheidsranden en gratis matras!
 
Dit Monsters & Co compleet Disney kinderbed met lade wordt het stralende middelpunt van elke Disney kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit Monsters & Co compleet Disney kinderbed met lade is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit compleet Disney kinderbed met lade ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
 


Compleet Disney kinderbed met lade

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Dit compleet kinderbed met lade, lattenbodem, veiligheidsranden en gratis matras is alles wat je kindje nodig heeft. Met compleet Disney kinderbed Monsters & Co wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.
 


Veiligheid en comfort

Voor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Dit compleet Disney kinderbed met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit Disney kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote Monsters & Co Disney kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.
 
Compleet Disney kinderbed  Monsters & Co wordt geleverd inclusief lade, lattenbodem, veiligheidsranden en gratis schuimmatras (138 x 64 x 5 cm) die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit Disney kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
 


Materialen en afwerking

Het Monsters & Co compleet Disney kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig kinderbed waar je kind jaren plezier van zal hebben.
 
De stijl van het kinderbed is Noors grenen. Van een afstand lijkt het bed wit terwijl als je dichterbij komt je de mooie subtiele structuur van houtnerven ziet. Dit subtiele detail geeft dit Disney kinderbed met lade net dat beetje extra! De afbeeldingen zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit compleet Disney kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.
 
 

Specificaties & eigenschappen

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten

 • Monsters & Co peuterbed 140 x 70 cm (externe afmetingen: 144 x 75 x 65 cm)
 • Monsters & Co kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm)
 
 • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo
 • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm
 • Inclusief lattenbodem
 • Inclusief gratis schuimmatras
 • Inclusief opberglade onder het bed
 • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF
 • De rest is gemaakt van 18mm spaanplaat
 • Erkend
 • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld
 
Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van deze favoriete Disney figuren. Onmisbaar in elke Disney kinderkamer, dit super mooie, leuke en vooral compleet Disney kinderbed met lade - Monsters & co!
 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen