• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Bambi

1 / 2
€339,00
Bambi, zo schattig! Compleet Disney kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras & veiligheidsranden wordt het stralende middelpunt van elke kinderkamer. Een prachtig bed van goede kwaliteit waar je kind jaren plezier van zal hebben!
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Bambi

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - Bambi

 

Een compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Compleet Disney kinderbed Bambi, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden is alles wat je kindje nodig heeft. Met compleet Disney kinderbed Bambi wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.

 


Veiligheid en comfortVoor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Compleet Disney kinderbed Bambi met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote Bambi kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.

 

Compleet Disney kinderbed Bambi wordt geleverd inclusief lattenbodem en gratis schuimmatras (138 x 64 x 5 cm) die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
Materialen en afwerking

Het Bambi kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig bed waar je kind jaren plezier van zal hebben.

 

De stijl van het bed is Noors grenen. Van een afstand lijkt het bed wit terwijl als je dichterbij komt je de mooie structuur van houtnerven ziet. Dit subtiele detail geeft dit Bambi kinderbed met lade net dat beetje extra! De foto's zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit compleet Bambi kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.

 Specificaties & eigenschappen

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten

 • Bambi peuterbed 140 x 70 cm (externe afmetingen: 144 x 75 x 65 cm)

 • Bambi kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm) • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo

 • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm

 • lattenbodem

 • Gratis schuimmatras

 • opberglade onder het bed

 • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF

 • De rest is gemaakt van 18mm spaanplaat

 • Erkend

 • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld

 

Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van deze favoriete Disney figuren. Onmisbaar in elke Bambi kinderkamer, dit super mooie, leuke en vooral compleet Disney kinderbed Bambi met lade en gratis matras!

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Nadine 01-10-2017
Reviews

Schattig bed van goede kwaliteit. Alles zat erbij en super handig ook die uitbedval tanden die makkelijk erop en eraf te zetten zijn. Mijn dochtertje kan er lekker mee vooruit en verteld aan iedereen wat een mooi bambi bed ze heeft. Zonder meer ben ik heel content met dit mooie en erg complete kinderbed.

Lynne 21-08-2017
Reviews

Mijn kleindochter is dol op haar bed. Het matras van het bed heeft een goede pasvorm en past uitstekend en ik vind de hoogte van het bed ook perfect. Niet te hoog of te laag voor het geval hij eruit mocht vallen wanneer de veiligheidsranden straks weg kunnen - wat gelukkig nog nooit gebeurt is. Ik raad dit bed zeker aan!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen