• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - 101 Dalmatiërs

1 / 2
€339,00
Fleur de kinderkamer op met zeer compleet Disney kinderbed 101 dalmatiërs met lade & gratis matras . Want zeg nou zelf! Wie wordt er nu niet vrolijk van deze gespikkelde vriendjes?


Welk kind wil nu niet in slaap vallen in dit leuke Disney bed met de
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - 101 Dalmatiërs

Compleet Disney kinderbed met lade & gratis matras - 101 Dalmatiërs

 

Nu je kindje uit het ledikant is gegroeid is het tijd om de babykamer te veranderen naar een echte kinderkamer. Je baby is een echte peuter geworden en weet al heel goed wat hij of zij leuk vind. Sowieso is een kinderbed onmisbaar. Disney is van alle tijden en is en blijft immens populair bij jong en oud! Wat dacht je van dit zeer compleet 101 Dalmatiërs kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden!

 

Dit 101 Dalmatiërs kinderbed met lade wordt het stralende middelpunt van elke 101 Dalmatiërs kinderkamer. Niet alleen een comfortabele en veilige plek om te slapen, dit 101 Dalmatiërs kinderbed met lade is ook een fijne plek om te lezen, te spelen en te dagdromen. Bovendien spreekt dit compleet 101 Dalmatiërs kinderbed met lade ook nog eens tot de verbeelding door de prachtige afbeeldingen die zeer professioneel afgewerkt zijn voor het beste resultaat en levensduur!
Compleet Disney kinderbed 101 Dalmatiërs met lade & gratis matrasEen compleet kinderbed kopen is natuurlijk het allerfijnste. Zo ben je gelijk klaar en komen er geen extra benodigdheden meer bij. Goed nieuws! Compleet 101 Dalmatiërs kinderbed met lade, lattenbodem, gratis matras en veiligheidsranden is alles wat je kindje nodig heeft. Met compleet kinderbed 101 Dalmatiërs wordt alles dus optimaal benut inclusief de vaak vergeten ruimte onder het bed.

 


Veiligheid en comfortVoor een kleintje is het vaak een grote en spannende stap om naar een echt groot kinderbed te veranderen. En ook voor mama's en papa's. Je maakt je toch een beetje zorgen of je kleine niet uit bed valt en of het goed gaat. Compleet Disney kinderbed 101 Dalmatiërs met lade neemt deze zorg weg. Door de 2 veiligheidsranden van c.a. 70 cm lang die bij dit kinderbed geleverd worden is je kindje aan beide kanten beschermd tegen het uit bed vallen. Later wanneer je kind aan het grote 101 Dalmatiërs kinderbed gewend is kunnen ze er ook weer makkelijk afgehaald worden.

 

Compleet Disney kinderbed 101 Dalmatiërs wordt geleverd inclusief lattenbodem en gratis schuimmatras (138 x 64 x 5 cm) die een gewicht kan hebben tot 100 kilo. Je kan met dit kinderbed dus makkelijk een aantal jaren vooruit!
Materialen en afwerking

Het 101 Dalmatiërs kinderbed met lade heeft mooi afgewerkte ronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren aan puntige of scherpe randen. Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van goede kwaliteit MDF, de zijkanten en opberglade zijn gemaakt van 18 mm spaanplaat. Het is een solide en stevig bed waar je kind jaren plezier van zal hebben.

 

De stijl van het bed is Noors grenen. Van een afstand lijkt het bed wit terwijl als je dichterbij komt je de mooie structuur van houtnerven ziet. Dit subtiele detail geeft dit 101 Dalmatiërs kinderbed met lade & gratis matras net dat beetje extra! De foto's zijn imprints op het hoofd- en voeteneinde en zijn prachtig gelamineerd met transparant kunststof. Je bent dus verzekerd dat de mooie afbeeldingen van dit compleet 101 Dalmatiërs kinderbed fraai blijven. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken met water en een doekje.

 Specificaties & eigenschappen

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten

 • 101 Dalmatiërs peuterbed 140 x 70 cm (externe afmetingen: 144 x 75 x 65 cm)

 • 101 Dalmatiërs kinderbed 160 x 80 cm (externe afmetingen: 164 x 85 x 65 cm) • Maximale gewicht van het kind: 100 kilo

 • Beschermranden aan beide zijkanten, van elk c.a. 70 cm

 • lattenbodem

 • Gratis schuimmatras

 • opberglade onder het bed

 • Het hoofdeinde en het voeteneinde is gemaakt van hoogwaardig MDF

 • De rest is gemaakt van 18mm spaanplaat

 • Erkend

 • Exclusief verkrijgbaar bij Baby en Kinderwereld

 

Laat je kindje genieten van kwaliteit, comfort en veiligheid en bovenal genieten van deze favoriete Disney figuren. Onmisbaar in elke Frozen kinderkamer, dit super mooie, leuke en vooral compleet Frozen kinderbed met lade & gratis matras!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen