• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo speelgoedkist - wit

€239,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Calmo speelgoedkist - wit

Calmo speelgoedkist

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

Productomschrijving

Zowel ouders als kinderen zullen de speelgoedkist op prijs stellen. Het zal de kinderkamer netjes en opgeruimd houden. Je kunt er alle schatten van je kind in bewaren en later wanneer je kind ouder is geworden kun je de speelgoedkist gebruiken om bijvoorbeeld beddengoed of ander textiel in op te bergen.

Materialen en constructie

De speelgoedkist is gemaakt van MDF en is beschilderd met ecologische waterverven waardoor het ademend is en mogelijke oorzaken van allergieën bij kinderen wordt geëlimineerd. De speelgoedkist is een aanwinst in een jongen- en meisjeskamer. Zelf-montage product.

Kwaliteit en veiligheid

Speelgoedkist Calmo is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Afmetingen

92,5 x 45 x 53,8 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen