• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo meegroei ledikant 140 x 70 cm - grijs

€439,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Calmo meegroei ledikant 140 x 70 cm - grijs

Calmo meegroei ledikant 140 x 70 cm

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

Productomschrijving

Het meegroei ledikant met matras, afmeting 140x70cm, uit de Calmo-collectie. Het heeft drie niveaus voor het plaatsen van het matras en twee verwijderbare spijlen. De prijs is exclusief matras.

Materialen en constructie

Het meegroei ledikant is gemaakt van MDF (de zijkanten van het bedje, hoofd- en voeteneinde), dennenhout (frame) en is beschilderd met ecologische waterverven.

Kwaliteit en veiligheid

Het meegroei ledikant is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Extra opties

Het is mogelijk om een matras en/of extra lade te kopen voor meegroei ledikant Calmo.

Afmetingen

144,5 x 76,6 x 90 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen