• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo kinderbed 200 x 90 - wit

€349,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Calmo kinderbed 200 x 90 - wit

Calmo kinderbed 200 x 90 - wit

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

Productomschrijving

Het kinderbed met matras - maat 200x90cm - uit de collectie kindermeubels Calmo is ontworpen voor een ouder kind. Dankzij zijn duurzaamheid kan het vele jaren dienen.

Materialen en constructie

Het kinderbed is gemaakt van MDF-plaat (frame gemaakt van grenen hout)). Het kinderbed ziet er prachtig uit tussen andere meubelstukken uit Calmo-collectie en functioneert perfect als een afzonderlijk item. Het kinderbed wordt geleverd in wit of grijs. Beschikbaar zonder matras, matrasbodem is altijd bevestigd. Geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer. Zelf-montage product.

Kwaliteit en veiligheid

Kinderbed Calmo is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Extra opties

Het matras, een lade en/of een vangrail kunnen als extra optie voor het kinderbed worden gekocht.

Afmetingen

204,5 x 96 x 76 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen