• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo 3-deurs kledingkast - grijs

€899,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Calmo 3-deurs kledingkast - grijs

Calmo 3-deurs kledingkast

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

Productomschrijving

Zeer ruime 3-deurs kledingkast met hoogwaardige geleidingen met een rem- en zelfsluitend systeem. Er zijn verschillende opstellingen aan de binnenkant beschikbaar - 4 planken op het middelste gedeelte en bijvoorbeeld 2 planken en kledingstang aan de ene kant en 2 planken en kledingstang aan de andere kant. De standaard geeft 4 planken voor middendeel en 4 planken en 2 kledingstangen voor buitenste delen. Er is een mogelijkheid om extra planken in de kast te kopen (max. 4 stuks). Middendeuren kunnen zich aan de linker- en rechterkant bevinden.

Materialen en constructie

De 3-deurs kledingkast is gemaakt van MDF-plaat (interne delen zijn gemaakt van spaanplaat) en is geverfd met ecologische waterverven waardoor het ademend is en mogelijke oorzaken van allergieën bij kinderen wordt geëlimineerd.

Kwaliteit en veiligheid

3-Deurs kledingkast Calmo is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Afmetingen

156,2 x 56 x 204,8 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen