• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo 2-deurs kledingkast - grijs

€799,95
Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Calmo 2-deurs kledingkast - grijs

Calmo 2-deurs kledingkast

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

Productomschrijving

Zeer ruime 2-deurs kledingkast met hoogwaardige geleiders met een rem- en zelfsluitend systeem. Diverse opstellingen aan de binnenkant zijn beschikbaar - 4 schappen aan de ene kant (rechts / links), 2 schappen en kledingstang aan de andere kant - De standaard geeft 6 planken en 2 kledingstangen. Er is een mogelijkheid om extra planken in de kast te kopen. (max. 2 stuks).

Materialen en constructie

De kast is gemaakt van MDF-plaat (interne delen zijn gemaakt van spaanplaat) en is geschilderd met ecologische waterverven.

Kwaliteit en veiligheid

2-Deurs kledingkast Calmo is gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Afmetingen

110,7 x 56 x 204,8 cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen