• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boekenkast Magic Princess 135

1 / 2
€557,47
Een prachtige boekenkast voor jouw kleine prinsess. Kastelen, koetsen, gecombineerd met vrolijke kleuren en gravures maken dat zelfs volwassenen zich vermaken in het rijk van de sprookjes.
Levertijd levertijd 6-7 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boekenkast Magic Princess 135

Boekenkast Magic Princess

 

Sprookjes wie kent ze niet? Kinderkamer collectie Magic Princess is een prachtige sprookjes meisjeskamer met kastelen, koetsen etc.


Boekenkast Magic Princess

 

Boekenkast Magic Princess fleurt de kinderkamer helemaal op. Met deze kinderkamer maak je een heerlijke plek waar het leven van je kostbaarste bezit zich heerlijk kan ontwikkelen. Niet alleen een prettige plek voor je kindje maar ook zeker voor jezelf. Kies je voor een boekenkast uit de kindermeubel serie Magic Princess dan wordt het zoeken naar decoratie en accessoires tegelijkertijd ook eenvoudiger omdat je gerelateerde producten overal kunt tegenkomen Hierdoor heb je de mogelijkheid om een echt knusse en stijlvolle kinderkamer te creëren.


Pluspunt 

 

Een groot pluspunt van deze prachtige meisjeskamer Magic Princess is dat je de kamer kunt uitbreiden met andere baby- en kindermeubels van hetzelfde thema zoals een speelgoedkist, nachtkastje, bed, bureau, en alles in hetzelfde thema. Als babykamer kun je later ook het ledikant kan vervangen voor een peuterbed van hetzelfde thema waardoor je de babykamer gemakkelijk naar een kinderkamer of peuterkamer kan veranderen zonder alles opnieuw te hoeven kopen.

 

Boekenkast Magic Princess

 

De printen hebben mooie heldere kleuren die worden gewaarborgd door een speciale transparante afwerking die beschermd tegen slijtage. Veilig schoon te maken met een doek en een sopje.


Eigenschappen


Geschilderd mat MDF fronten - Geschilderd met water verf, UV bestendig
Unieke 3D gravuren
Gelamineerd plaat bestand tegen krassen
Afgeronde hoeken verhogen de veiligheid (desktop en fronten)
Ondersteunnde elementen die niet het wegglijden van planken tegen gaat
BLUM® meubelen producten met stille sluit functie
Belt voor het veiligstellen van de meubels tegen omvallen

Breedte 1330 mm
Diepte 340 mm
Hoogte 1800 mm

 

Let op: Om de kinderkamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 6 a 8 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen