• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boekenkast Grace 100

1 / 2
€479,95
Een mooie boekenkast voor jouw dochter. Jouw kleine kindje wordt groter, en dan hoort daar ook een andere omgeving bij. Deze mooie tienerkamer is voor de jonge dames onder ons.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boekenkast Grace 100

Boekenkast Grace

De tijd is aangebroken om vaarwel te zeggen tegen je kleine kindje en hallo te zeggen tegen een jong volwassene. Het is tijd voor een mooie boekenkast in haar tienerkamer. Je kind is nu op een leeftijd gekomen dat het heel goed weet wat hij of zij wilt en ook wat het juist niet wilt. Jullie gaan nu samen op zoek naar een boekenkast. Een hele uitdaging.

Jouw tiener heeft nu niet meer zoveel met roze of blauw behang, disney of andere lieve kinderlijke dingen. Je kind is toe aan een echte tienerkamer met een mooie boekenkast, waar haar persoonlijkheid en interesses/hobbies centraal staan en zij zich verder kan ontwikkelen en ontplooien. Een plekje van haar zelf, naar eigen smaak en stijl ingericht.

Een geschikte boekenkast

Het is belangrijk om een goed gesprek vooraf te hebben met je tiener over haar tienerkamer.
Wat heeft je kind voor ogen qua kleur, stijl en/of thema?
Heeft je kind een hobbie of een interesse die centraal staat?
Wat is jouw budget en wat heb je precies nodig?
Ben je op zoek naar losse meubels of ben je op zoek naar een complete tienerkamer.
Het is belangrijk om zoveel mogelijk te weten van je kind en ook over je eigen portemonnee voordat je gericht op zoek kan gaan naar een boekenkast.

Bij Baby en Kinderwereld vindt je een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan tienerkamer boekenkasten. Ook voor complete kinderkamers en tienerkamers kun je bij ons terecht.
De thema's van onze tiener slaapkamers lopen uiteen van voetbal tot muziek en dans.

Deze boekenkast is heerlijk ruim en heeft genoeg opbergruimte. 


Breedte 966 mm
Diepte 366 mm
Hoogte 2000 mm

Deze boekenkast wordt compleet en zorgvuldig bij u afgeleverd. We trachten dit binnen 6 a 8 weken na bestelling en betaling te realiseren.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen