• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boekenkast Gegraveerd Giraffe naturel

1 / 2
€175,00
Deze leuke Boekenkast maakt van jouw babykamer een vrolijke plek voor jouw kleintje om de grote wereld om hem heen te gaan verkennen. Leuke vrolijke giraffen maken het een vertrouwde en veilige omgeving.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boekenkast Gegraveerd Giraffe naturel

Boekenkast Gegraveerd Giraffe naturel.

Deze leuke Boekenkast maakt van jouw babykamer een vrolijke plek voor jouw kleintje om de grote wereld om hem heen te gaan verkennen. Leuke vrolijke Giraffen maken het een vertrouwde en veilige omgeving.

De babykamer wordt helemaal opgevrolijkt door deze leuke meubelserie. De Boekenkast heeft een kastje en een gedeelte met planken. De printen op de Boekenkast kunt u gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek, ze zullen daardoor niet vervagen of verdwijnen.

 

De Kinderkast:

De Boekenkast is gemaakt van spaanplaat in licht eiken kleur 18 mm dik, afgewerkt met fineer.

Gegraveerde onderdelen zijn gemaakt in MDF.

De Boekenkast bestaat uit een kastje en planken. De Boekenkast is de perfecte keuze voor elke ouder en baby. Perfect te integreren met het meubilair van onze collectie.

Afmetingen: 160 cm x 40 cm x 40 cm

 

Deze vrolijke Boekenkast Gegraveerd Giraffe naturel maakt de baby of kinderkamer helemaal af. De meubeltjes zijn beschermd tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen