Tweeling kinderwagen Diamond Duo & Diamond Duo S

Tweeling kinderwagen Diamond Duo & Diamond Duo S

Deze exclusieve tweeling kinderwagen combineert een uniek design, moderne technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid van vakmanschap op elk gebied.

Tweeling kinderwagen Diamond Duo & Diamond Duo S

Deze exclusieve tweeling kinderwagen combineert een uniek design, moderne technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid van vakmanschap op elk gebied. Speciaal ontworpen voor ouders die waarde hechten aan moderniteit, design en stijl, evenals de nieuwste technologie in een tweeling kinderwagen. Diamond, Diamond Duo en Diamond Duo Slim zijn kinderwagens die gemaakt zijn uit liefde voor kinderen, met aandacht voor hun veiligheid en comfort. Lees in dit blog artikel meer over deze bijzondere duo kinderwagen.

 

Bijzonder staaltje design

Het eerste wat opvalt aan duo kinderwagens Diamond Duo en Diamond Duo Slim is het uitzonderlijke ontwerp en contrast van mooie geselecteerde kleuren. De reiswiegen zijn naast het onderstel 1 van de eerste onderdelen waar het oog op valt. De bakken van de reiswiegen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof in 3D design in een motief met reliëf verwijzend naar de vorm van diamanten. De combinatie van de glimmende bak van de reiswiegen met de prachtige zwarte stof maakt de tweeling kinderwagen zeer stijlvol. De stoffen voldoen aan restrictieve hypo-allergene veiligheidsnormen en biedt bescherming tegen UV-straling. Bovendien zijn de stoffen waterdicht en bestand tegen weersomstandigheden.

 

Innovatieve technologie

- GELBANDEN: Onderhoudsvrij, geen pomp nodig en met uitstekende rij- en antischok-eigenschappen. De eerste banden van multifunctionele kinderwagens waren luchtbanden, ze gaven extra demping en comfort tijdens het wandelen. Luchtbanden hadden echter verschillende nadelen, waren gevoelig voor lekkage en vaak hielden ze geen lucht vast, waardoor het noodzakelijk was ze regelmatig op te pompen. Technologische ontwikkeling en het zoeken naar oplossingen om alle nadelen van luchtbanden te elimineren en het voordeel van comfort te behouden hebben ertoe geleid om gelbanden te gebruiken. De juiste rubbermix biedt het gewenste comfort bij het rijden op verschillende oppervlakten, en de gelvulling elimineert de mogelijkheid dat de band lek raakt.

- INNOVATIEF CONSTRUCTIEPROFIEL: Het onderstel heeft in de loop van de jaren veel upgrades ondergaan. Van eenvoudige en rechte lijnen tot fraai gevormde, afgeronde en met interessante ribbels. Nieuwe onderstellen zijn beter bestand tegen beschadigingen en corrosie, en een breed scala aan kleuren zal zelfs de meest veeleisende ouders interesseren.

- UNIEK VOUWSYSTEEM: Jarenlange ervaring in de productie van kinderwagens heeft aangetoond hoe belangrijk het is voor ouders om de kinderwagen eenvoudig in te klappen en klein te maken. Er is hard aan gewerkt om ervoor te zorgen het onderstel over beide functies beschikt. Over het algemeen worden de kinderwagens het meest gebruikt door moeders, daarom is ervoor gezorgd dat het opvouwen intuïtief is en niet veel moeite kost en ook dat hij wanneer niet in gebruik is, hij weinig ruimte inneemt, ook in kofferbak.

- ANTI-SHOCK: Het absorbeert schokken als gevolg van oneffenheden op de weg en voorwaartse botsingen, bijvoorbeeld stoepranden. Het is een bewezen en gebruikt systeem voor vele jaren. Wanneer de tweeling kinderwagen een hoger obstakel, zoals een stoeprand, tegenkomt, buigen de vorken af, waardoor de stootkracht wordt vertraagd en de duo kinderwagen niet kan omvallen en het kind niet de volledige kracht zal voelen waarmee de kinderwagen door het obstakel gestopt wordt. Bovendien voert het systeem een dempingsfunctie uit als je over een hobbelige weg rijd, waardoor het gevoel van een hobbelige weg door het kind wordt verminderd en het wandelplezier wordt vergroot.

- UV 50+ STOFFEN: Om je kindje te beschermen tegen overmatige UV-straling worden er stoffen gebruikt met een UV-filter. Op deze manier kun je veilig lopen met je kindje op zonnige dagen, zonder het risico te lopen het gevoelige lichaam van een kind in de zon te verbranden. Bovendien beschermen UV-filters de stof tegen vervaging, zodat de kleur van de tweeling kinderwagen altijd helder en levendig is en het altijd lijkt alsof het je eerste wandeling is.

- REFLECTERENDE DETAILS EN COMPONENTEN: Dankzij het gebruik van reflecterend materiaal is de duo kinderwagen ook zichtbaar tijdens slechte weersomstandigheden of avondwandelingen. Veiligheid is prioriteit en daarom is de selectie van materialen waaruit de tweeling kinderwagen is gemaakt cruciaal. Precies hierom zijn er reflecterende materialen of componenten op de duo kinderwagen gebruikt om beter zichtbaar te zijn vanaf een langere afstand in het donker.


Er is nog veel meer over de technologische kant van deze prestigieuze duowagen te vertellen maar dan wordt het wel een hele lange lijst. Voel je vrij bij vragen om contact op te nemen met Baby en Kinderwereld.

 

Modieus en trendy

Waar bij andere tweeling kinderwagens vaak hoofdzakelijk aandacht besteed word aan het praktische aspect gaan ze bij duo kinderwagen Diamond Duo en Diamond Duo Slim een stap verder. Bij deze tweeling kinderwagen is er ook zorg en aandacht besteed aan de laatste trends, mode en design. Ook voor jonge ouders die een tweeling verwachten is het belangrijk om goed voor de dag te komen en om de keuze vrijheid te hebben om een kinderwagen voor je gouden duo te kopen die modern, luxe, duurzaam en stijlvol is. Het oog wilt ook wat, en dat snappen wij maar al te goed.

 

Tweeling kinderwagen Diamond Duo en Diamond Duo Slim is mooi door zijn eenvoud, bijzonder door zijn details, indrukwekkend door zijn smaakvolle contrasten, sterk door eersteklas materialen, betrouwbaar door vakmanschap. Met deze duo kinderwagen geef je je tweeling hun eerste koninklijke bolide en zul je jezelf verwennen met stijl en gemak. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden