Rust en regelmaat

Rust en regelmaat

Daar zit je dan. Je hebt de zwangerschapstest nog in je handen. Je kunt je geluk niet op. Eindelijk heb je de kans om moeder te worden.

Rust en regelmaat

Daar zit je dan. Je hebt de zwangerschapstest nog in je handen. Je kunt je geluk niet op. Eindelijk heb je de kans om moeder te worden. Je eerste kind komt eraan, maar dat brengt ook onzekerheid met zich mee. Je gaat beginnen met het lezen van veel informatie en komt er al snel achter dat het zwanger zijn meer is dan alleen een dikke buik. Je hebt gewoon hulp nodig. Iedere vrouw, die een eerste kind krijgt heeft hulp nodig.

Er zijn gelukkig veel zwangerschapscursussen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt kiezen uit zwangerschapsgym, zwangerschapsmassage, zwangerschapszwemmen, zwangerschapsyoga, zwangerschapshypnose en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Let alleen wel op, dat je niet alles doet. Je hebt immers een groeiend kind in je buik en jouw lijf heeft ook een grens waar je niet overheen kan gaan. Het heeft geen zin om jouw foetus al een stresscomplex te bezorgen. Zorg ook voor rust en vertrouw deels ook op jouw moederinstinct. Dan komt het vast wel goed, want onthoudt: “Je hebt een sterke vrouw nodig om een bevalling te doorstaan, maar een nog sterkere vrouw is nodig om moeder te zijn.” Veel succes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden