Heeft de kleur van je kinderwagen effect op je baby?

Heeft de kleur van je kinderwagen effect op je baby?

Door de eindeloze keuze in kleuren en meer voor je kinderwagen kun je je afvragen of de kinderwagenkleur je kind beïnvloed. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Heeft de kleur van je kinderwagen effect op je baby?

Tegenwoordig heb je een eindeloze keuze in kleuren voor je kinderwagen, met elke kleur van de regenboog en meer als optie voor aanstaande ouders. Hierdoor kun je je afvragen of de kleur van je kinderwagen je kind beïnvloedt. En hoe graag je ook kiest voor de beste kleur waar je baby dol op zal zijn, de waarheid is - het maakt echt niet uit.

 

De kleur van je kinderwagen is meer een voorkeur voor jezelf als ouder en welke kleur je wilt hebben als je je baby rondrijd. Veel ouders vinden het ook leuk om de kleur te baseren op het geslacht van de baby , vrouwelijke kleuren voor meisjes en mannelijke kleuren voor jongens. Dan zijn er sommigen die de voorkeur geven aan sekse neutrale kleuren zoals bruin, kaki, zwart en wit. Maar in alle eerlijkheid, je baby zal er niet echt om geven welke kleur jouw kinderwagen heeft en het zal hem of haar waarschijnlijk ook niets schelen als hij of zij oud genoeg is om kleuren te kennen.

 

Wat je wel interessant zult vinden, is dat een pasgeboren baby niet in kleur kan zien, en daarom zijn ze gefascineerd door zwart-witpatronen. Hun visie is pas volledig als ze ongeveer vier maanden oud zijn en dan kunnen ze alleen bonte primaire kleuren zoals rood en groen zien, gevolgd door blauw en geel. Dus met dat gezegd te hebben, als je je baby wilt bekoren, kies dan voor zwart of wit bij het kiezen van een of ga gewoon voor je favoriete kleur of een praktische kleur die niet zo snel vies wordt; het is echt aan jou!

 

Als ouder moet je je meer richten op het type kinderwagen dan op de kleur, omdat je degene bent die hem duwt. Belangrijker is dat hij functioneel, gemakkelijk te duwen en aantrekkelijk is voor het oog is. De beste kinderwagens zijn licht en gemakkelijk op te vouwen, naast dat ze comfortabel zijn voor de baby. En veel modellen zijn er in verschillende kleuren om uit te kiezen, zodat ouders een kinderwagen vinden die het beste past bij hun levensstijl en kleurvoorkeuren!

 

Wat denk jij? Maakt de kleur van je kinderwagen wat uit?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden