Een tijdelijk verblijf, maar wel in jouw lijf!

Een tijdelijk verblijf, maar wel in jouw lijf!

Goed. Je bent een vrouw en je hebt net een zwangerschapstest gedaan. Een traan wandelt van blijdschap over je wang, terwijl jij door je vriend in een soort vreugdegreep wordt gedwongen. Je bent zwanger en je wordt voor het eerst moeder.

Een tijdelijk verblijf, maar wel jouw lijf!

 

Goed. Je bent een vrouw en je hebt net een zwangerschapstest gedaan. Een traan wandelt van blijdschap over je wang, terwijl jij door je vriend in een soort vreugdegreep wordt gedwongen. Je bent zwanger en je wordt voor het eerst moeder. Dit is natuurlijk fantastisch, maar het kan ook beangstigend zijn. Je gaat een tijd tegemoet waar je doorheen zal moeten. Natuurlijk doe je het niet alleen, maar het nieuwe schepsel zal wel in jouw lichaam gaan groeien. De nieuwe baby kan dan wel jouw buik als tijdelijk verblijf beschouwen, maar het is en blijft jouw lijf.

 

Heb je wel eens gedacht wat jouw lichaam allemaal te verduren krijgt? Als je tijdens je zwangerschap te veel in de zon zit, dan heb je kans dat er pigmentvlekken in je gezicht te zien zijn, door het aanmaken van de hormoon melanine. Veel vrouwen zullen ervaren dat na de bevalling jouw lichaam blijvend is veranderd. Geen zorgen, het gaat hier om details. Ook jouw borsten zullen na de bevalling groter worden, omdat er klieren zijn die melk aanmaken. Dit kun je niet stoppen. Dus hou hier rekening mee als je een nieuwe bh koopt. Ook moet je opletten op je menstruatiecyclus. Die komt sneller op gang dan je denkt. En dan ben ik nog niet eens begonnen met de dijen, heupen, billen en je vagina. Alles in je lichaam zal een dusdanige verandering ondergaan.

 

Gelukkig gaat het merendeel redelijk gemoedelijk en natuurlijk, maar het is wel verstandig om het koppie erbij te houden. De nieuwe baby komt. Daar kun je zeker van zijn, maar zal na de geboorte een sterke moeder nodig hebben. Wees er dus op voorbereid! Dan komt alles goed.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden