Een alles in 1 kinderwagen.Hoe handig is dat!?

Een alles in 1 kinderwagen.Hoe handig is dat!?

Een alles in 1 kinderwagen combi is reuze handig. Alles wat je nodig hebt voor de eerste 3 a 4 jaar in 1 koop inclusief extra accessoires. Lees hier de voordelen en de gemakken die een 3 in 1 kinderwagen jou te bieden heeft.

Een alles in 1 kinderwagen. Hoe handig is dat!?


Vroeger ging je kijken voor een kinderwagen. Een grote koets met een onderstel op riemen met een waanzinnige vering voor je kindje en grote wielen. Dat was heerlijk om mee te wandelen in het park, de stad of een dagje uit. Als het baby´tje eenmaal wat groter was en het kon goed zelfstandig zitten werd er een wandelwagen of buggy aangeschaft. Toen had je dus 2 wagens staan die best een hoop ruimte innamen. Het is bijna niet meer in te denken als je kijkt naar de combi kinderwagens van nu. Er is een he-le-boel verandert in de tussentijd en dat is maar goed ook. Tegenwoordig kan je overal een complete alles in 1 kinderwagen kopen waardoor je in 1 keer klaar bent en je de aankomende 3 a 4 jaar vooruit kan. Geen zorgen dat je een aparte wagen moet kopen rond het eerste jaar van je baby omdat alles al inbegrepen is.


Alles in 1 kinderwagen kopen

Wanneer je net zoals vroeger alles apart moest kopen kun je je voorstellen dat je best wel veel kwijt was om alles aan te schaffen. Niet te spreken over hoeveel opbergruimte je nodig had om alles op te bergen. Zoals iedereen weet is de kinderwagen één van de grootste kostenposten van de baby uitzet te samen met de babykamer. Dit lijkt zo omdat je in 1 keer een groot bedrag moet betalen. Aan de andere kant als je dat bedrag deelt door 3 a 4 dan zal je zien dat het over het algemeen wel mee valt wat je per “jaar” voor de complete alles in 1 kinderwagen betaald. Niet te vergeten dat je voor kleertjes, luiers, babyvoeding enz enz meer kwijt zal zijn in de eerste 3 a 4 jaar omdat je baby groeit als kool. Dat zal je niet zo snel opmerken omdat het met kleinere bedragen per keer gaat.


Uiteindelijk krijg je best veel als je kiest voor een complete kinderwagen set.

De ene set wordt aangeboden als een 3 in 1 kinderwagen met alles erop en eraan terwijl de ander wordt aangeboden standaard als 2 in 1 kinderwagen set omdat je daar zelf de keuze kan maken of je het bijpassende baby autostoeltje erbij wilt bestellen of adapters zodat je een baby autostoeltje van een ander merk (bijvoorbeeld Maxi Cosi of Safety 1st) op het onderstel kan gebruiken.


Wat krijg je allemaal bij een 3 in 1 kinderwagen?

Zoals al eerder beschreven krijg je best veel. Alles wat essentieel is voor de eerste 3 a 4 jaar zit erbij en sommige sets zijn zelfs inclusief extra accessoires zoals een parasol en bekerhouder. Maar wat krijg je nou over het algemeen bij zo’n complete combiwagen? Hieronder een opsomming.

Sowieso het onderstel

Set van 4 wielen met luchtbanden of kunststof banden met schuimvulling

Boodschappenmand

De reiswieg incl dekje met windscherm

Het wandelwagen zitje incl voetenzak met windscherm

Het baby autostoeltje incl zonnekap en veelal ook incl voetenzak

Een fijne luiertas

Regenhoes

Muskietennetje

Bij sommige een bekerhouder

Bij sommige een parasol

Bij sommige een heerlijke warme en zachte deken

Zo zie je maar dat een complete kinderwagen set heel handig is. Je hoeft niet na te denken of je iets vergeten bent omdat alles wat je nodig hebt om met je baby op weg te gaan al inbegrepen is.

Ben je nog op zoek naar een mooie combi kinderwagen? Baby en Kinderwereld heeft een ruim en interessant assortiment alles in 1 combi kinderwagens. Zowel voor een moderne kinderwagen als voor een retro kinderwagen ben je hier aan het juiste adres. Koop nu jou droom kinderwagen hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden