Baby en Kinderwereld in Beeld

Baby en Kinderwereld in Beeld

Mensen blij maken met een combi kinderwagen, babykamer, kinderkamer etc die helemaal bij je past en die helemaal aansluit bij je behoeften is het mooiste wat er is. Daarom proberen wij ook goede doelen te helpen.

Baby en Kinderwereld in Beeld


Mensen blij maken met een combi kinderwagen, babykamer, kinderkamer etc die helemaal bij je past en die helemaal aansluit bij je behoeften is het mooiste wat er is. Je loopt met een kinderwagen tenslotte zo'n 3 a 4 jaar ermee rond. Je kindje wordt snel groot dus moet de combi kinderwagen, babykamer of kinderkamer voldoen aan de eisen die elke fase met zich meebrengt.

 

Goede doelen


Wanneer het goed gaat, doen we ook graag iets terug voor anderen. Baby's kunnen nog niet lopen en daarom zijn er combi kinderwagens en wil je een goede en comfortabele omgeving voor ze creeeren. Zo kun je je kindje comfortabel en makkelijk overal mee naartoe nemen zonder problemen. Natuurlijk zijn er ook een heleboel kinderen die ziek zijn en die ook hun dromen en fantasieen hebben, of anderen mensen voor wie het moeilijk is om zich te verplaatsen om van A naar B te komen. Denk bijvoorbeeld aan ouderen, mensen die gewond of geblesseerd zijn, invaliden maar ook als je bij het ziekenhuis aankomt als je op het punt staat te bevallen heb je vervoer nodig om naar de geboortekliniek/hotel te komen. In dit soort situaties is een rolstoel de oplossing!

 

Aangeboden door


Voor baby's maken we het mogelijk om in een mooie combi kinderwagen gereden te worden. Voor senioren of mensen die ziek, gewond, geblesseerd of invalide zijn of bijvoorbeeld voor elke aanstaande mama die op het punt staat te bevallen en een rolstoel nodig heeft maken we het mogelijk om in een mooie rolstoel door het Haga ziekenhuis in Den-Haag te rijden. Ook zijn wij één van de wensleveranciers van Make a Wish Nederland. Zo dragen wij een beetje bij aan hulp voor jong en oud. Natuurlijk kan je niet de hele wereld veranderen maar we kunnen wel proberen ons steentje bij te dragen. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden