• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwangerschapskussen - ideaal voor als jouw buikje groeit!

Zwangerschapskussen- Terwijl de zwangerschap vordert, gaat er het één en ander veranderen. Je buikje wordt groter en ronder, terwijl de nachten alleen maar korter worden.

Zwangerschapskussen - ideaal voor als jouw buikje groeit!

Zwangerschapskussen

In de eerste maanden van je zwangerschap kun je nog op je buik slapen. Vanaf het tweede trimester wordt het moeilijker omdat je buik in de weg komt te zitten. Als je gewend bent om op je buik te slapen kan het erg vervelend zijn om een andere houding aan te moeten nemen.

Terwijl de zwangerschap vordert, gaat er het één en ander veranderen. Je buikje wordt groter en ronder, terwijl de nachten alleen maar korter worden. Voor sommige vrouwen wordt het hierdoor steeds lastiger om tijdens het slapen een comfortabele houding te vinden. De ideale oplossing? Een zwangerschapskussen!

De beste houding om te slapen als je zwanger bent

Als je buik echt een flinke omvang begint te krijgen, is het het beste om op je zij te slapen. Op je linkerzij heb je de beste doorbloeding. Dat is het gezondst voor de placenta en voor je baby.

Je bekken kan dan wel weer kantelen. Als je al last hebt van je bekken en rug kan dit minder prettig voor je zijn. Het is daarom raadzaam om een kussen tussen je benen te leggen en je knieën gebogen te houden, zodat je bekken recht blijven als je op je zij slaapt.

Wij hebben voor jou een leuk assortiment zwangerschapskussens in vrolijke prints uitgezocht.