• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmo; een tijdloos, jeugdig design en universele stijl

Calmo; klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. Verscheidenheid en functionaliteit maakt Calmo geschikt voor elke leeftijd.

Calmo; een tijdloos, jeugdig design en universele stijl

Kindermeubels uit de collectie Calmo

Calmo is een collectie klassieke kindermeubels met een tijdloos, jeugdig design en universele stijl. De verscheidenheid aan arrangementen die het meubilair kan aannemen en hun functionaliteit zorgen ervoor dat deze lijn kan worden gebruikt om de kinderkamer op elke leeftijd te decoreren, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige MDF, met zacht sluitsysteem voor de deuren en laden. Kindermeubels uit collectie Calmo zijn verkrijgbaar in wit en grijs. Afgeronde metalen handgrepen complimenteren het meubilair prachtig en zijn veiliger voor kinderen. Het eenvoudige ontwerp geeft de vrijheid om accessoires en andere decoraties toe te voegen om het thema van de kamer te veranderen.

 

Kwaliteit en veiligheid

Kindermeubels uit collectie Calmo zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.