• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby Box of reisbedje kopen? Bekijk hier ons assortiment!

Op de camping, bij oma en opa, op vakantie, uit logeren enz. Je kan haast niet zonder een comfortabel en handig reisbedje of baby box wanneer je met je kind op reis gaat. Bekijk hier ons aanbod!

Baby Box of reisbedje kopen? Bekijk hier ons assortiment!

De baby box of reisbedje

Nu je de babykamer en kinderwagen hebt uitgezocht is de baby box of het reisbedje aan de beurt. Een kindvriendelijke baby box of reisbedje is een onmisbaar meubel voor kersverse ouders in de woonkamer. De baby box of het reisbedje zorgt ervoor dat je kindje betrokken wordt bij jou en andere aanwezigen in het centrum van je huis, de woonkamer en tegelijkertijd ook dat de baby een eigen plekje heeft.

 

Waarom is een baby box of reisbedje belangrijk?

Zoals hierboven al beschreven geeft de baby box je kleintje een eigen plekje in de woonkamer terwijl aan de andere kant hij/zij ook deel uitmaakt van het aanwezige gezelschap in het hart van je woning. Je kindje leert het reilen en zijlen en geluiden herkennen van de alledaagse gang van zaken. In het prille begin wanneer je baby nog klein is zal hij/zij de baby box of reisbedje vooral gebruiken om te slapen, om zich heen te kijken en lekker met zijn armpjes en beentjes te zwaaien. Naarmate hij of zij ouder wordt zal jullie kleintje stapje voor stapje leren om het hoofdje op te tillen, te rollen, zich op te trekken, zelfstandig te zitten en te staan. Je kindje ontdekt de wereld om zich heen! De baby box of reisbedje zorgt er in dit geval voor dat je kindje veilig kan spelen, staan, zitten en nog veel meer terwijl jij je handen vrij hebt om iets anders te doen. Want tja er moet toch ook gewassen, gekookt, gedoucht en andere dingen gedaan worden.

 

Waarom een baby box of reisbedje kopen?

  • Licht van gewicht
  • Makkelijk te verplaatsen en mee te nemen
  • Eenvoudig in en uit te vouwen
  • Je kindje heeft ten alle tijden en overal zijn eigen vertrouwde plekje
  • Doordat je de baby box of het reisbedje overal kan neerzetten kun je je kindje overal in de gaten houden
  • Geen harde spijlen in het reisbedje
  • Opgevouwen neemt een baby box of reisbedje weinig ruimte in beslag
  • Over het algemeen goedkoper om aan te schaffen 

 

Heb je vragen over het kiezen van een baby box of reisbedje? Onze klantenservice zit klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen om de juiste keuze te maken.