• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aankleedkussen

Een aankleedkussen is er handig om je kindje aan te kleden, te verzorgen en te wassen. Alle aankleedkussens hebben een hoogstaande rand zodat je kindje fijn in het midden blijft liggen!

Aankleedkussen

Aankleedkussen

Een aankleedkussen wordt ook wel een waskussen of commodekussen genoemd. Dit kussen gebruik je vanaf het begin, meerdere keren per dag en meerdere jaren. Een waskussen mag dan ook niet ontbreken in je babyuitzet. Een aankleedkussen gebruik je op de commode maar kun je tevens ook los gebruiken. Het kan handig zijn om 2 aankleedkussens in huis te hebben, bijvoorbeeld één voor boven en één voor beneden. Dan hoef je niet steeds op en neer te lopen. Een aankleedkussen is er handig om je kindje aan te kleden, te verzorgen en te wassen. Alle aankleedkussens hebben een hoogstaande rand zodat je kindje fijn in het midden blijft liggen! 

 

Materiaal

De aankleedkussens zijn gemaakt van plastic waardoor ze gemakkelijk af te nemen en schoon te houden zijn. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je een hoes om het kussen doet. Anders is het te koud en plakkerig voor je kindje. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen van verschillende merken, bijvoorbeeld in jersey of badstof. Je kunt een hoes kiezen in verschillende soorten prints en kleuren. Zo kun je er altijd één kiezen welke past bij je interieur of de babykamer. Ook de kussens zijn er in diverse kleuren en prints.

In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.