• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babyfoons

Omdat je je baby het liefst constant in de gaten wilt houden is een goede babyfoon erg belangrijk om in huis te hebben. Bij Baby en Kinderwereld ben je dan ook aan het juiste adres voor de beste en voordeligste babyfoons!
Geen producten gevonden...

Babyfoons

Babyfoon kopen

Omdat je je baby het liefst constant in de gaten wilt houden is een goede babyfoon erg belangrijk om in huis te hebben. Bij Baby en Kinderwereld ben je dan ook aan het juiste adres voor de beste en voordeligste babyfoons! We hebben tevens babyfoons in ons assortiment die een camera bevatten. Zo kun je je baby nog beter in de gaten houden.

Een babyfoon geeft je meer bewegingsvrijheid. Met een babyfoon kun je je kindje in de gaten houden terwijl je enkele honderden meters van je kindje verwijderd bent. De variatie in het aanbod aan babyfoons is groot. Er zijn modellen met een extreem groot (en soms zelfs onbeperkt!) bereik, babyfoons met en zonder camera en daarnaast zijn er ook nog diverse communicatietechnieken. Kijk eens rond in onze webshop, en ontdek welke babyfoon aansluit bij jouw wensen.

Verschillende communicatietechnieken

Er zijn verschillende manieren waarop de verbinding tussen de ouder- en de baby unit tot stand worden gebracht. Allereerst moet je een keuze maken tussen digitaal of analoog. Analoge babyfoons zijn stralingsvrij maar hebben kans op stroringen.

Babyfoons met camera

Wil jij er echt verzekerd zijn dat je kindje lekker slaapt? Dan is een babyfoon met een camera wellicht iets voor jou. Sommige modellen hebben zelfs een speciale nachtcamera waardoor je je kindje altijd scherp in beeld hebt. Van enkele babyfoons is er ook een losse camera verkrijgbaar. Zo kun je twee
kindjes op verschillende kamers tegelijkertijd in de gaten houden. Ideaal voor ouders met meerdere kleine kinderen!