• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

2 Houten stoeltjes - Magische Tuin

€189,95
Gedetailleerd en uniek. De Magische Tuin stoelen set is een prachtige aanvulling op de kinderkamer. Een heerlijke plek om aan te spelen of knutselen.
Levertijd levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
2 Houten stoeltjes - Magische Tuin

2 Houten stoeltjes - Magische Tuin

Gedetailleerd en uniek. De Magische Tuin stoelen set is een prachtige aanvulling op de kinderkamer. Een heerlijke plek om aan te spelen of knutselen. De vrolijke printen maken de kinderkamer tot een waar speelparadijs. De fantasie van jouw zoon of dochter kan hier heerlijk tot uiting komen. Jouw zoon of dochter zal een heerlijke kamer hebben waar ze zich helemaal in thuis voelen met de figuurtjes die zij helemaal te gek vinden. 

De Magische Tuin stoelen set is een prachtig ontworpen en zeer stevig meubelstuk voor elke kinderkamer. De beschilderingen stimuleren de fantasie en zijn lieflijk vormgegeven. En je hebt je speelgoed handig bij de hand in de praktische speelgoedkist.

Milieu vriendelijk

Deze fabrikant maakt al sinds 1977 met veel zorg en liefde handgemaakte kindermeubels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled samengeperst hout, wat
betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden bij het maken van deze kindermeubeltjes. De verf die gebruikt wordt om elk meubelstuk met de hand te verven is gif- en loodvrij.

De prachtige kinderstoelen bestaat uit een set van 2. Deze prachtige en met de hand bewerkte en beschilderde kindermeubels prikkelen de fantasie en stralen natuur en vrolijkheid uit. Een prachtig meubelstuk voor elke kinderkamer.

Materiaal: hout
Afmetingen: b28 x d30 x h68 cm.
Montagetijd: ca. 15 minuten
Gewicht: 7,6 kg

Geschikt vanaf 3 jaar.

Deze prachtige kindermeubeltjes zijn ook geweldig om kado om te geven.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen